Vinnovera

Vi söker front-end-utvecklare!

Björn-Olle Rylander | | Jobb

Vi letar efter dig som brinner för front-end-utveckling och vill utvecklas inom det området tillsammans med likasinnade. Du kan vara både junior som senior - oavsett arbetslivserfarenhet så har du möjlighet att utvecklas hos oss. Många projekt på GitHub väger lika tungt som ett långt CV. Hos oss får du jobba med responsive webb, mobilsajter, webbappar och andra skojiga saker som har ett gränssnitt på webben. Alltid med kvalitet och hantverkskänsla i fokus. Vi värdesätter att arbeta tillsammans och dela kunskap för att kunna genomföra projekt på bästa sätt.

Vi har ett antal stora företag som kunder (som vi tyvärr inte får nämna vid namn förrän du kommer och träffar oss) och även ett gäng mindre. Just nu jobbar vi mycket med node.js, D3.js och Backbone.

Låter det intressant?
Hör av dig till Björn-Olle - bjorn-olle@vinnovera.se, 070-171 67 27

Björn-Olle Rylander

Björn-Olle Rylander

(bjorn-olle@vinnovera.se)

Björn-Olle är VD på Vinnovera.

Vi är specialister på front-end och ser gränssnitt för desktop, surfplattor och mobiltelefoner som vårt hantverk. Vi vill jobba med kunder som tycker att kvalitet är viktigt, tänker långsiktigt och vill skapa webbupplevelser med det där lilla extra.

Tillbaka till bloggen | Mer om Vinnovera

Kommentera