Vinnovera

Hackathon på Skåvsjöholm

Björn-Olle Rylander | | Hackathon, Workshop, Vi

För ett trevligt miljöombyte åkte hela Vinnovera ut till Skåvsjöholm för två dagars hackathon, workshop och umgänge. Efter en kort resa checkade vi in, fick ett eget hus med sjöutsikt och packade upp våra laptops. En stor del av tiden lades på arbete med egna projekt och teknikutforskning. Det innebar bland annat partiklar med D3.js, vidareutveckling av Estrad, en scoreboard-app, utforskning av API:er för kollektivtrafik och isometrisk 3D med JavaScript.

Vi gick även igenom alla kundprojekt som är igång för att sprida kunskap, inspirera och bolla lösningar. Det är bra och lärorikt att ibland påminna sig om alla delar vi levererar till våra kunder - Allt från teknisk strategi och arkitektur till front-end-utveckling och utbildning.

Skåvsjöholm bjöd i övrigt på god mat, biljard, boule och bubbelbad. Det blev helt enkelt två trevliga, inspirerande och avslappnande dagar i skärgården!

Björn-Olle Rylander

Björn-Olle Rylander

(bjorn-olle@vinnovera.se)

Björn-Olle är VD på Vinnovera.

Vi är specialister på front-end och ser gränssnitt för desktop, surfplattor och mobiltelefoner som vårt hantverk. Vi vill jobba med kunder som tycker att kvalitet är viktigt, tänker långsiktigt och vill skapa webbupplevelser med det där lilla extra.

Tillbaka till bloggen | Mer om Vinnovera

Kommentera