Vinnovera

Hej Harald och Mico!

Björn-Olle Rylander | | Nyheter, Vi

Harald och Mico började i augusti som front-end-utvecklare på Vinnovera. Kul tycker vi!

Harald Harald har mångårig erfarenhet av interaktiva spel och lärohjälpmedel. På senare år har fokus legat på webbgränssnitt och front-end-utveckling. Med dessa kunskaper har Harald god förståelse för såväl interaktion och grafiska gränssnitt, samt hur man utvecklar dessa rent tekniskt. Utöver sin kärlek till front-end har han en musikstudio på söder där bland annat hans triphop-projekt "Skuld" håller hus.

Michael Michael a.k.a. Mico har jobbat med webbutveckling sedan 1997 och har stor erfarenhet och kunskap av alla beståndsdelar i ett webbprojekt, från backend till front-end. Han har bland mycket annat startat och drivit hosting-företaget MrFriday. Front-end är dock det som ligger honom varmast om hjärtat. Mico driver även tidskriften "Hilfe" och reser till Japan så fort han får möjlighet.

Harald kommer att sitta med ett uppdrag åt Stockholmsmässan under hösten och Mico kommer att jobba med A/B-test åt en av våra hemliga kunder.

Väääälkomna!

Björn-Olle Rylander

Björn-Olle Rylander

(bjorn-olle@vinnovera.se)

Björn-Olle är VD på Vinnovera.

Vi är specialister på front-end och ser gränssnitt för desktop, surfplattor och mobiltelefoner som vårt hantverk. Vi vill jobba med kunder som tycker att kvalitet är viktigt, tänker långsiktigt och vill skapa webbupplevelser med det där lilla extra.

Tillbaka till bloggen | Mer om Vinnovera

Kommentera