Vinnovera

Hej Jonas

Osborne von Waldegg | | Nyheter, Vi

Tweedgubben Jonas Myrenås är Vinnoveras nyaste tillskott. Eller nytt och nytt… Han har jobbat med webb sen 90-talet och höjer ju medelåldern på firman snarare än det motsatta.

Själv beskriver han sig som webbutvecklare till skillnad från Vinnoveras övriga frontendutvecklare. Fin i kanten eller bara fullast i stacken? Jonas egna kommentar:

"Jag sysslar med webb, ergo webbutvecklare" Jaha ja, ’nuff said!

Jonas vill helst jobba i roliga projekt med reell nytta för såväl kund som slutanvändare och det passar ju som hand i handske här på Vinnovera. Han brinner lite extra för tillgänglighet och andra demokratiska aspekter.

När han inte utvecklar webb är han gärna i skogen där han kan ägna timmar åt att åla i snön för att spåra lodjur som han sedan drömmer om att lyckas fota. Ibland hittar han blommor och insekter. De är lättare att fånga på bild...

Kort sagt en sansad, saklig naturnörd som är sugen på livet.

Välkommen hit Jonas!

Osborne von Waldegg

Osborne von Waldegg

(osborne@vinnovera.se)

Osborne jobbar med User Experience på Vinnovera.

Vi är specialister på front-end och ser gränssnitt för desktop, surfplattor och mobiltelefoner som vårt hantverk. Vi vill jobba med kunder som tycker att kvalitet är viktigt, tänker långsiktigt och vill skapa webbupplevelser med det där lilla extra.

Tillbaka till bloggen | Mer om Vinnovera

Kommentera