Vinnovera

Jonas @ King

Jakob Öhman | | Nyheter, Vi

King Jonas

I samband med att Myrenås påbörjade sin exit från Handelbanken, ett tech lead uppdrag på 10 månader, fick vi en förfrågan direkt från Midasplayer. Efter en kvalitativ intervjuprocess påbörjade vår Techlead sitt uppdrag på Midasplayer den 1 mars.

-Jonas, i korta drag, vad är din roll på Midasplayer? Vad är omfattningen på uppdraget, var i stan sitter du om dagarna och spelar du Candy Crush?

-Jag är en del i Tools team som är fördelat på Stockholm och London. Jag ansvarar för frontendkoden i en remake av ett av bolagets interna verktyg. Uppdraget sträcker sig, initialt t o m augusti. Under hela uppdragsperioden är jag stationerad på huvudkontoret på Sveavägen 44.

-Candy crush hade jag faktiskt aldrig spelat innan jag kom hit, men jag fick ju köra ett par banor, ‘for science’ s. a. s.

Även om de flesta spelutvecklarna här jobbar i andra teknologier så smyger det in sig webteknologier lite överallt. Är det inte egna hemsidan så är det något API vars front ska formuleras med Angular eller dylikt. Det finns att göra.

Jakob Öhman

Jakob Öhman

(jakob@vinnovera.se)

Jakob Öhman jobbar som teknisk projektledare på Vinnovera.

Vi är specialister på front-end och ser gränssnitt för desktop, surfplattor och mobiltelefoner som vårt hantverk. Vi vill jobba med kunder som tycker att kvalitet är viktigt, tänker långsiktigt och vill skapa webbupplevelser med det där lilla extra.

Tillbaka till bloggen | Mer om Vinnovera

Kommentera