Vinnovera

AddSecure

Skärmdump

AddSecure är ett ledande företag inom säker kritisk kommunikation. Deras lösningar ser till att kommunikationen fungerar vid larmöverföring, mobildata till och från ambulanser och andra kritiska tillämpningar. Företaget är etablerat i Skandinavien och har som mål att bli en ledande aktör inom säkrad kritisk kommunikation i Norra Europa.

I samband med att de tre företagen Multicom Security, Safetel och Securinet gick ihop under namnet AddSecure fick Vinnovera i uppdrag att ta fram deras nya webbplats. Projektet genomfördes i nära samarbete med Obviuse.

Skärmdump

Vinnoveras roll

Vi hade det övergripande projektansvaret och jobbade med koordinering och bemanning av projektgruppen, med målsättning att leverera projektet i tid till lanseringen av det nya varumärket. Vi hade också huvudansvaret för front-end-utveckling. Resultatet blev AddSecure:s responsiva webbplats som bland annat innehåller deras produkt- och tjänsteutbud med filtreringsmöjligheter.

Vinnovera

Vinnovera

(info@vinnovera.se)

Vi är specialister på front-end och ser gränssnitt för desktop, läsplattor och mobil som vårt hantverk. Vi vill jobba med kunder som tycker att kvalité är viktigt, tänker långsiktigt och vill skapa webbupplevelser med det där lilla extra.

Tillbaka till kunder & projekt | Mer om Vinnovera