Vinnovera

Kvinna till Kvinna

Skärmdump

Kvinna till Kvinna stärker kvinnor i krig och konfliktdrabbade områden. De samarbetar med kvinnoorganisationer som arbetar för kvinnors rättigheter och för fred. Kvinna till Kvinna är en insamlingsstiftelse vars vision är en värld där det råder hållbar fred byggd på demokrati och jämställdhet mellan kvinnor och män, och där konflikter hanteras med icke militära medel.

Vinnovera hjälper Kvinna till kvinna med deras digital närvaro.

Skärmdump

Vinnoveras roll

Vi har jobbat med Kvinna till kvinna sedan 2011 och har genom åren utvecklat ett antal webblösningar åt dem. Bland annat organisationens responsiva webbplats, bloggar, kampanjsajter och ett intranät för deras volontärorganisation. I vårt uppdrag ligger ansvar för webbkoncept, UX, webbdesign, front-end och teknisk utveckling. Lösningarna bygger på plattformen Wordpress och har språkstöd, insamlingsfunktionalitet och e-handel.

Vinnovera

Vinnovera

(info@vinnovera.se)

Vi är specialister på front-end och ser gränssnitt för desktop, läsplattor och mobil som vårt hantverk. Vi vill jobba med kunder som tycker att kvalité är viktigt, tänker långsiktigt och vill skapa webbupplevelser med det där lilla extra.

Tillbaka till kunder & projekt | Mer om Vinnovera