Vinnovera

Stockholmsmässan

Skärmdump

Stockholmsmässan är Nordens största mässanläggning. I mer än 70 år har de arrangerat mässor och kongresser.

Vinnovera har jobbat med Stockholmsmässan sedan 2011. Under 2014 hjälpte vi dem att utveckla deras egna responsiva webbplats och en plattform för de individuella mässornas webbnärvaro, samt en utställarportal i form av webbapplikationen “Event planner”. Arbetet har skett i nära samarbete med Rebel & Bird och Alenio.

Skärmdump

Vinnoveras roll

Vi har i detta projekt ansvarat för front-end-utveckling och teknisk expertis i nära samarbete med övriga leverantörer. Målet var att ge Stockholmmässan, och de individuella mässorna, en modern responsiv webbnärvaro. Man ville också förbättra sitt stöd och sin service till utställare genom att ta fram utställarportal, där de kan ge svar på vanliga frågor och skapa personliga checklistor. En viktig målsättning för portalen var också att kunna erbjuda tilläggstjänster och på så sätt generera merförsäljning.

Skärmdump

Projektet resulterade i webbplatser och webbapplikationen “Event Planner”. Applikationen är responsiv och personifierad, och kan på så sätt användas lika effektivt på mobiltelefon som på en dator. Den samlar all relevant information inför eventet med checklistor, monteröversikt, aktiviteter och praktisk information. Utställarna kan också göra beställningar, ansökningar, skicka ut inbjudningar till kunder, marknadsföra sig på Stockholmsmässans webbplats och mycket mer. Allt under ett paraply.

Vinnovera

Vinnovera

(info@vinnovera.se)

Vi är specialister på front-end och ser gränssnitt för desktop, läsplattor och mobil som vårt hantverk. Vi vill jobba med kunder som tycker att kvalité är viktigt, tänker långsiktigt och vill skapa webbupplevelser med det där lilla extra.

Tillbaka till kunder & projekt | Mer om Vinnovera